★★Its Your World★★

★★Its Your World★★ z myślą o graczach★

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-03-28 03:55:35

Yoshi
Administrator
Liczba postów: 14
AndroidChrome 65.0.3325.109

Wzór podania do sapd

DO ROZPATRZENIA PODANIA WYMAGANE MIN. 500 NLP
Imię:
Serial:
Staż na serwerze:
Coś o sobie:
Czy byłeś już kiedyś w SAPD?:
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?:
Czy w ostatnim tygodniu otrzymałeś bana na przynajmniej 30 min ? :
Dlaczego ty? min. 3 zdania:
Ile czasu możesz poświęcić na serwer?

#2 2018-03-31 15:35:16

miko19
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 65.0.3325.181

Odp: Wzór podania do sapd

Imię:Mikołaj
nick:TheZiomux
Serial:FACFAFF1FF1D4F91EE6B84282A112082
Staż ma serwerze:15 minut
Coś o sobie:Witam mam na imię Mikołaj mieszkam w Płotach Zachdnio Pomorskie to takie małe miasteczko historyczne,chciałbym być kiedyś w Policji kiedy dorosne oraz interesuję się crosami/quadami.
Czy kiedyś byłeś w SAPD?:Tak byłem nawet liderem.
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?:Tak
Czy w ostatnim tygodniu otrzymałeś bana na przynajmniej 30 min ? :nie
Dlaczego ty? min. 3 zdania:Dlaczego ja?Dlatego że jestem miły,pomocny,pomagający,ogarniam SAPD,ogarniam rp,myślę że będę dobry [dblpt]).
Ile czasu możesz poświęcić na serwer?:Cały dzień.

#3 2018-03-31 16:21:29

lypik000
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsOpera 51.0.2830.55

Odp: Wzór podania do sapd

Imię:Damian
Nick:lypik000
Serial:64F6C0DD2CD1768DAEE031DD9C7692F4
Staż na serwerze:30 minut
Coś o sobie:Mieszkam w województwie Małopolskim, dokładniej rzecz nazywając bliskie okolice Kraków. Moim naczelnym zainteresowaniem są podróże, które często realizuje, najchętniej do ciepłych krajów, ale zimą też jest ciekawie. W wolnych chwilach, gdy tylko oderwę się od komputera lubię pojeździć rowerem, lub pobiegać pośród drzew. Od jakiegoś czasu zainteresowało mnie niebo, nawet nie wiecie ile można Sobie ułożyć z jednego zbioru gwiazd. Jeśli chodzi o mnie. Jestem osobą pogodną, lubię poznawać nowe osoby. Gdy widzę, że jest jakiś niepokój/nienawiść nie mogę nie zareagować, co czasami przeradza się w wadę. Staram się zachowywać odpowiednio do grona w którym obecnie jestem. Udzielałem się w niejednej akcji charytatywnej. Pomoc bezinteresowna daję mi największą satysfakcję, niezależnie od relacji między mną a tą osobą. Jeśli chodzi o zachowanie nie mam z nim problemów. Wiec tak podstawy mam na imię Damian,mój wiek to 17 lata i pochodzę z woj,Małopolskiego.W życiu prywatnym zajmuje się transportem po naszym pięknym kraju.W wolnym czasie lubię składać różne modele pojazdów i także zwiedzać.Interesuje się sportem i rożnymi służbami.To teraz tak krótko o moim charakterze jestem osobą otwartą. potrawie się bawić i wygłupiać lecz potrawie zachować powagę kiedy taka jest wymagana. Także dopasowuję się do grona ludzi z którymi gram.Lubie poznawać nowych i ciekawych ludzi. Nie łącze gry z życiem prywatnym.Szybko się uczę nowych rzeczy.Mam dystans do siebie.A resztę mojego charakteru trzeba poznać
Czy byłeś już kiedyś w SAPD?:tak
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?:tak
Czy w ostatnim tygodniu otrzymałeś bana na przynajmniej 30 min ? :nie
Dlaczego ty? min. 3 zdania:Dlaczego ja Jestem miłym i spokojnym 17 latkiem.Dużo razy byłem liderem SAPD i bardzo dobrze ogarniam.Bycie liderem SAPD to nic trudnego.Myślę że jak zostanę liderem to was nie zawiodę.Dużo czasu będę poświęcał na służbę.
Ile czasu możesz poświęcić na serwer:9 godzin

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum