★★Its Your World★★ z myślą o graczach★
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię:
Serial:
Staż na serwerze:
Coś o sobie:
Czy byłeś już kiedyś w SAPD?:
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?:
Czy w ostatnim tygodniu otrzymałeś bana na przynajmniej 30 min ? :
Dlaczego ty? min. 3 zdania:
Ile czasu możesz poświęcić na serwer?
POWODZENIA
Imię: Tomek
Nick: amited
Serial: 88F8608AC853CD01EFD4D7281E58CE54
Staż na serwerze: Gram od dziś
Coś o sobie: Jestem Tomek mam 18 lat. Chodzę do 2 klasy lic. Interesuje sie programowaniem w cpp.
Czy byłeś już kiedyś w SAPD?: Nie
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?: Tak
Czy w ostatnim tygodniu otrzymałeś bana na przynajmniej 30 min ? : Nie
Dlaczego ty? min. 3 zdania: Chciałbym zostać sapd by utrzymać porządek na serwerze.
Ile czasu możesz poświęcić na serwer? Gdy będą grać gracze to do 4h
Imię: Tomek
Nick: amited
Serial: 88F8608AC853CD01EFD4D7281E58CE54
Staż na serwerze: Gram od dziś
Coś o sobie: Jestem Tomek mam 18 lat. Chodzę do 2 klasy lic. Interesuje sie programowaniem w cpp.
Czy byłeś już kiedyś w SAPD?: Nie
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?: Tak
Dlaczego ty? min. 3 zdania: Chciałbym zostać sapd by utrzymać porządek na serwerze.
Ile czasu możesz poświęcić na serwer? Gdy będą grać gracze to do 4h
Hmm.. Podoba mi sie podanie
Imię:Damian
Nick:lypik000
Serial:64F6C0DD2CD1768DAEE031DD9C7692F4
Staż na serwerze:6 minut
Coś o sobie: Mieszkam w województwie Małopolskim, dokładniej rzecz nazywając bliskie okolice Kraków. Moim naczelnym zainteresowaniem są podróże, które często realizuje, najchętniej do ciepłych krajów, ale zimą też jest ciekawie. W wolnych chwilach, gdy tylko oderwę się od komputera lubię pojeździć rowerem, lub pobiegać pośród drzew. Od jakiegoś czasu zainteresowało mnie niebo, nawet nie wiecie ile można Sobie ułożyć z jednego zbioru gwiazd. Jeśli chodzi o mnie. Jestem osobą pogodną, lubię poznawać nowe osoby. Gdy widzę, że jest jakiś niepokój/nienawiść nie mogę nie zareagować, co czasami przeradza się w wadę. Staram się zachowywać odpowiednio do grona w którym obecnie jestem. Udzielałem się w niejednej akcji charytatywnej. Pomoc bezinteresowna daję mi największą satysfakcję, niezależnie od relacji między mną a tą osobą. Jeśli chodzi o zachowanie nie mam z nim problemów. Wiec tak podstawy mam na imię Damian,mój wiek to 17 lata i pochodzę z woj,Małopolskiego.W życiu prywatnym zajmuje się transportem po naszym pięknym kraju.W wolnym czasie lubię składać różne modele pojazdów i także zwiedzać.Interesuje się sportem i rożnymi służbami.To teraz tak krótko o moim charakterze jestem osobą otwartą. potrawie się bawić i wygłupiać lecz potrawie zachować powagę kiedy taka jest wymagana. Także dopasowuję się do grona ludzi z którymi gram.Lubie poznawać nowych i ciekawych ludzi. Nie łącze gry z życiem prywatnym.Szybko się uczę nowych rzeczy.Mam dystans do siebie.A resztę mojego charakteru trzeba poznać .
Czy byłeś już kiedyś w SAPD?:tak
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?:tak
Czy w ostatnim tygodniu otrzymałeś bana na przynajmniej 30 min ? :nie
Dlaczego ty? min. 3 zdania: Ponieważ jestem ogarnięty, kulturalny, miły dla innych graczy, bardzo lubię pomagać ludziom, wykonywałbym tą pracę idealnie. Byłem już wiele razy w SAPD oraz nawet w ASA więc komendy i RP nie będzie problemem. Słucham się wyższych rang jestem na każdą ich prośbę chętnie otwarty i poradzę sobie z każdym powierzonym mi zadaniem. Zwracam dużą uwagę na ortografię. Chciałbym dostać szansę ponieważ byłem nie raz w takiej frakcji i wiem już co i jak więc proszę o rozpatrzenie tego tematu i danie mi szansy. Mam już doświadczenie w tej frakcji emocje opanowane 100% czekam aż dacie mi szanse
Ile czasu możesz poświęcić na serwer?9 godzin
Imię: Mateusz
Nick: Matinews
Serial: FCC5DCAF95451CD7C556D1BE36A6DB42
Staż na serwerze: Właśnie zaczynam lecz bardzo szybko nabiję. Aktualny czas na serwerze to: 5 min.. (Ciągle ulega zmianie)
Coś o sobie: Nazywam się Mateusz mam 14 lat, chodzę do 7 klasy szkoły podstawowej. Mam wysoki poziom kultury osobistej, jestem miły,koleżeński,przyjaznym chłopakiem. W przyszłości chciałbym zostać informatykiem lub drifterem. Moją największą pasją są samochody. Jestem chłopakiem o wysokiej budowie. W prace wkładam duże zaangażowanie i wychodzi mi to w 99,9 %
Czy byłeś już kiedyś w SAPD?: Tak. Byłem na stopniu Sierżant Sztabowy. Mam doświadczenie więc nie mam problemów z odgrywaniem RP.
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?: Tak. Posiadam.
Czy w ostatnim tygodniu otrzymałeś bana na przynajmniej 30 min ? : Nie zostałem ukarany karą:Ban.
Dlaczego ty? min. 3 zdania: Mam bardzo wiele pomysłów na rozwój frakcji, umiem pracować w grupie. Z wszystkimi się dogaduje więc nie ma problemów.
Ile czasu możesz poświęcić na serwer? Jak najdłużej
Imię: Kacper
Nick: Kallio
Serial: 8FACABFD02BA3830C47B1E2865040543
Staż na serwerze: Jestem nowy, lecz szybko się uczę.
Coś o sobie: Mam na imię Kacper. Mam 15 lat. Interesuje się motoryzacją oraz sportem. Mieszkam w małej wiosce nie opodal Łodzi. Nie lubię się dużo rozpisywać.
Czy byłeś już kiedyś w SAPD?: Byłem kilka razy.
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?: Owszem
Dlaczego ty?: Jak mówiłem kilka razy byłem w frakcji SAPD więc mniej więcej ogarniam rp itd... Jestem zabawny, lubię pracować w grupie i odgrywać rp. Umiem słuchać się wyższych rang.
Ile czasu możesz poświęcić na serwer?: W tygodniu 2-3h. W weekend 4-6h.
Pozdrawiam całą ekipę serwera
Imię:Fabian
Nick:Jawor
Serial: E69C137FEB8EFE96CE5C642E7ED35C13
Staż na serwerze:Jestem nowy ale bardzo szybko sie ucze
Coś o sobie:Jestem miły. lubię poznawać nowych ludzi
Dlaczego ty? min. 3 zdania:poniewasz mysle ze bende dobrze sie sprawowal.lubie prace w grupie.
Ile czasu możesz poświęcić na serwer?w tygodzniy 2-3h weekend 24H
Ostatnio edytowany przez Jawor (2018-04-01 11:02:43)
Imię: Bartek
Nick: Smerfik*
Serial: 7F6D7C9C5CB789CE409D7EC04B40E292
Staż na serwerze: 3h
Coś o sobie: Jestem Graczem Spokojnym miłym kulturalnym jak i kreatywnym
Czy byłeś już kiedyś w SAPD?: nie
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?: tak
Czy w ostatnim tygodniu otrzymałeś bana na przynajmniej 30 min ? : nie
Dlaczego ty? min. 3 zdania: Ponieważ Jestem graczem Co dużo czasu Spędza na tą grę . Zawsze wykonuje powierzone mi zadania nigdy nie mam problemu z nowymi znajomościami .
Ile czasu możesz poświęcić na serwer? 4-5h
Imię:Fabian
Nick:Jawor
Serial: E69C137FEB8EFE96CE5C642E7ED35C13
Staż na serwerze:Jestem nowy ale bardzo szybko sie ucze
Coś o sobie:Jestem miły. lubię poznawać nowych ludzi
Dlaczego ty? min. 3 zdania:poniewasz mysle ze bende dobrze sie sprawowal.Lubie prace w grupie.
Ile czasu możesz poświęcić na serwer?w tygodzniu 2-3h weekend 24H
Imię:Błażej
Nick:xBlazejx
Serial: 0988156A03D4CF3C14A3C93C87C050E4
Staż na serwerze:33min.
Coś o sobie:Lubię grać w gry komputerowe, grać na serwerach RPG.
Czy byłeś już kiedyś w SAPD?:Tak
Czy posiadasz komunikator głosowy ts3?:Tak
Czy w ostatnim tygodniu otrzymałeś bana na przynajmniej 30 min ? :Nie
Dlaczego ty? min. 3 zdania:Ponieważ polubiłem ten serwer, lubie odgrywać rp i ogólnie chce być w policji.
Ile czasu możesz poświęcić na serwer?:Nie jestem w stanie napisać, ale dużo.
Strony: 1